Три населених пункти Шепетівщини через негоду лишилась без світла

Автор 30 жовтня 2017, 17:36

Протягом 29-30 жовтня на території області спостерігається погіршення погодних умов – сильний вітер з дощем. За останню добу пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС Хмельниччини тричі залучалися до ліквідації наслідків негоди. 

Через сильні пориви вітру, які подекуди в поривах сягали 29м/с, відбулося  аварійне відімкнення від електромережі 51 населеного пункту Хмельниччини.   А саме: в  Ярмолинецькому районі - 3, в Городоцькому  - 1, у Волочиському - 6, в Красилівському - 16, у Полонському - 4, у Славутському -10, у Старокостянтинівському - 8, і в Шепетівському районі - 3. На місцях працюють ремонтні бригади ПАТ “Хмельницькобленерго”.

Через обрив електромереж у Цвітосі, шепетівчани, які користуються послугами залізничного водоканалу залишились без води. Як відомо, цей водоканал черпає воду саме з того населеного пункту.

Внаслідок буревію на території Хмельницької області  жертв і постраждалих зафіксовано не було.     

За даними УкрГідрометцентру вітряна і дощова погода утримається на території Хмельниччини і протягом 31 жовтня.  Прогнозується, що північно-західний вітер в поривах сягатиме 15-20 м/с, можливий мокрий сніг.

Тому рятувальники Хмельниччини переведені на посилений варіант несення служби та готові негайно реагувати на будь-які ситуації, пов’язані із наслідками погіршення погодних умов

Служба порятунку області звертається до громадян — протягом негоди бажано утриматися  від мандрівок автотранспортом, а пішоходам рекомендовано теж без нагальної потреби не виходити на вулицю. 

Останнє редагування 31 жовтня 2017, 21:43
0
репостів
0
репостів