У Шепетівці міліція "викрила" підпільне казино

Автор 28 жовтня 2015, 15:07
У Шепетівці міліціонери провели санкціонований обшук в приміщенні, де функціонував підпільний гральний зал. Про це повідомив начальник управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС у Хмельницькій області Олександр Федорович на своїй сторінці Фейсбук.
Працівниками УПЗСЕ УМВС України в Хмельницькій області спільно із співробітниками слідчого Управління та інших галузевих служб УМВС, в рамках досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст. 203-2 КК України, у місті Шепетівка Хмельницької області проведено санкціонований обшук в приміщенні де функціонував підпільний гральний зал. В ході обшуку виявлено та вилучено:
● 2 покерні столи;
● 900 ігрових фішок різного номіналу та гральні карти;
● 25 тис. грн. готівки;
● обладнання, за допомогою якого здійснювалось зовнішнє та внутрішнє відеоспостереження;
● чорнові записи адміністратора.
Робота щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері грального бізнесу продовжується...
«Слідство в рамках провадження триває. Подібні дії караються накладенням штрафу в розмірі від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання», - йдеться у повідомленні УМВС в Хмельницькій області.

Хотілось би побажати правоохоронцям із таким же завзяттям викривати точки торгівлі наркотиками, про які вже не раз повідомляли містяни.
Останнє редагування 28 жовтня 2015, 19:19
0
репостів
0
репостів