Один із супермаркетів міста замінували?

Автор 11 травня 2015, 20:18
Один із супермаркетів міста замінували? Фото Сергія П.
Один з супермаркетів міста сьогодні зачинився раніше запланованого. Працівники знайшли підозрілий предмет в камері схову та викликали рятувальників.
На даний момент супермаркет "Наш Край" обтягнутий обмежувальною стрічкою, персонал магазину та відвідувачі евакуйовані на вулицю.

Зі слів свідків, працівники супермаркету знайшли в залі на підлозі ключ від камери схову. В пошуках володаря, вони відкрили шафку з відповідним номером та знайшли там підозрілий предмет обмотаний харчовою плівкою та скотчем.

На місце відразу було викликано рятувальників та міліцію. Наразі очікуються сапери із Хмельницького, які мають вивчити цей підозрілий предмет.

Ми слідкуєм за ситуацією і на цій сторінці повідомимо вас про оновлення.

Оновлено: Приїхали сапери, за допомогою спеціального пристрою винесли пакунок на вулицю. Як виявилось то були клаптики газети обгорнуті якоюсь плівкою. 

На випадковість це все мало схоже, за звичайних обставин навряд чи хтось би обмотував папір скотчем, клав би його у камеру схову і кидав ключ посеред торгового залу. Жартівника вже шукають правоохоронці за записами камер спостереження.
Останнє редагування 11 травня 2015, 23:04
0
репостів
0
репостів