Шепетівчанку зловили на крадіжці одягу у Хмельницькому

Автор 30 січня 2015, 12:38
Спокушаються пронести товар не сплативши як пересічні громадяни, так і професіонали злодійського ремесла. Саме до останніх, думала що належить 21-річна мешканка Шепетівки. Вона ретельно готувалася, перед тим як іти «на справу» - красти товар з магазину. А де великий вибір товару? У великому місті. І поїхала панянка у Хмельницький в оазу торгових центрів.
Ходила, ходила і вибрала собі модні спортивні кофти. По кілька сот гривень кожна. Кофти, для захисту від злодіїв, забезпечені великим чіпом у вигляді круглого пластику, який на касі знімають спеціальним магнітом. Злодійка зайшла за ширму у примірочну, там, подалі від очей продавців, витягнула з сумочки магніт, такий самий, яким знімають великі чіпи, зняла елктронний захист з кофт і сховала їх у сумочку. Чіпи залишила поміж товаром. Сама ж сміливо рушила повз касу.

Та не так сталося, як їй гадалося. Продавці також не ликом шиті. Для таких випадків вони перестраховуються – окрім великих пластикових чіпів чіпляють на дорогі речі мініатюрні чіпики. Вони й подали сигнал на виході – караул, нас виносять!

На сигнал тривоги збіглася охорона, викликали міліцію. Товар було врятовано. Невдасі-злодійці загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
0
репостів
0
репостів