Маршрутний мікроавтобус "Рівне - Хмельницький" зіткнувся з вантажівкою: 14 осіб загинуло

Страшна ДТП з великою кількістю жертв сталася сьогодні на Рівненщині. О 15:45 на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу села Верхів Острозької ТГ зіткнулися вантажівка та маршрутний мікроавтобус Рівне - Хмельницький. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що 14 осіб загинуло, серед них 6-річна дитина. За життя ще однієї жінки, жительки міста Нетішин, Хмельницької області, борються лікарі.

На місці працюють рятувальники та поліцейські. Пошукові роботи тривають. Слідчі документують подію, зʼясовуватимуть обставини ДТП.

Співчуття родинам загиблих…

ДОПОВНЕНО 

На місці події працюють керівництво головного управління, слідче слідчого управління, слідчо-оперативна група, керівництво обласної прокуратури, ДСНС та місцева поліція.

Вантажівка за невстановлених обставин здійснила виїзд на зустрічну для себе смугу, де зіткнулася з рейсовим мікроавтобусом.

"Транспортні засоби внаслідок ДТП отримали значні механічні пошкодження. На даний час тривають слідчі дії, документування місця події та встановлення загиблих людей", — прокоментував поліцейський", — прокоментував заступник начальника поліції №3 навчально-слідчого управління Ігор Герчук.

Він підтвердив, що загинули 14 людей, серед них — водій вантажівки. Рейсова маршрутка мала сполучення Рівне-Славута та рухалась в напрямку Острога. Вантажівка — в напрямку міста Рівне.

Також він додав, що на місці події працюють головне управління, слідче слідчого управління, слідчо-оперативна група, керівництво військової обласної прокуратури, ДСНС та місцева поліція.

ДОПОВНЕНО

Кореспондентка Суспільного з місця події повідомила, що тіла усіх загиблих — ідентифіковані. Також вона додала, що шестирічна дитина, яка загинула — їхала з батьками у маршрутці. 4 липня у неї було день народження.

ДОПОВНЕНО

За інформацією правоохоронних органів, загинули 9 людей з Хмельниччини. Ще одна жінка з Хмельниччини перебуває в Острозькій багатопрофільній лікарні, її стан стабільний.

Останнє редагування 07 липня 2024, 11:50

Відео

0
репостів
0
репостів