На Шепетівщині відзначали гвардійців з нагоди 10-ої річниці з Дня створення Національної гвардії

Автор 26 березня 2024, 16:58

У нетішинському підрозділі Нацгвардії відбувся урочистий захід, присвячений 10-й річниці створення Національної гвардії України. Ця подія відзначила історичну дату створення військового формування та вшанувала відданість і мужність військовослужбовців, які несуть службу по захисту країни.

На заході були присутні представники адміністрації охороняємого об'єкту, військової адміністрації міста Нетішин та взаємодіючих органів, які вручали нагороди та відзнаки військовослужбовцям.

Нацгвардійці були заохочені правами начальника Західного регіонального управління Збройних сил України, генерального директора філії ВП "Хмельницька АЕС" Андрія Козюри, керівниками Хмельницької обласної, Шепетівської районної та Нетішинської міської військових адміністрацій, а також від начальника Західного територіального управління Національної гвардії України та командира військової частини.

Посвідчення учасника бойових дій, нагрудні знаки та цінні подарунки стали виразом вдячності за мужність та готовність до служіння на благо України.

Цей захід є символом відзначення та підтримки військовослужбовців, які щоденно відстоюють національну безпеку, кордони країни та мир. Національна гвардія України продовжує бути невід'ємною складовою системи національної безпеки та підтримувати високий рівень професіоналізму та відданості своїй військовій справі.

Військова частина 3043 Національної гвардії України

0
репостів
0
репостів