На Шепетівщині суд виніс вирок винуватцеві смертельної ДТП

Автор 11 березня 2024, 16:39

5 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки — таке покарання призначив суд 35-річному жителю Полонщини, звільнивши його від відбування основного терміну з трирічним іспитовим строком.

Нагадаємо, смертельна автопригода сталась у наприкінці червня минулого року в селищі Понінка, що на Полонщині. 34-річний водій автомобіля «Opel Vectra» порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "Nissan Note".

Внаслідок аварії 45-річний пасажир "Опеля" отримав тяжкі травми, від яких помер у лікарні. Водій та двоє пасажирів "Ніссана": 38-річна жінка та її 14-річна дочка, отримали численні тілесні ушкодження.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть) Кримінального Кодексу України та встановили усі обставини події. Водію - порушнику оголосили підозру та скерували обвинувальний акт до суду.

Полонський районний суд вже призначив обвинуваченому покарання та задовольнив ряд цивільних позовів представників потерпілих.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 11 березня 2024, 16:41
0
репостів
0
репостів