Вночі над Хмельниччиною оборонці знищили 2 "шахеди"

Автор 10 березня 2024, 10:38
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

У ніч на 10 березня 2024 року російські окупанти ударили 4-ма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині і Донеччині та 39 ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків безпілотників – мис Чауда, Крим, Приморсько-Ахтарськ – рф.).

В результаті бойової роботи збито 35 «шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей.

Більшість цілей знищено силами та засобами мобільних вогневих груп Сил оборони України. Також до відбиття повітряного нападу залучалась винищувальна авіація, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, засоби РЕБ.

О 00:47 Повітряні Сили сповістили про рух "шахедів" на межі Одеської та Вінницької областей рухаються на північний захід. Вже о 01:17 на Хмельниччині сповістили про повітряну тривогу, яка тривала до 02:50 ночі.

Під час атаки ворогом у регіоні силами ППО було знешкоджено 2 шахеди. Про написав перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін:

"Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, наші сили ППО знешкодили 2 ворожі БПЛА типу «Shahed». Загиблих та травмованих немає. Об'єкти інфраструктури не постраждали. Дякую нашим ЗСУ!"

0
репостів
0
репостів