На Шепетівщині в останню дорогу провели мужнього воїна Дмитра Кирилюка

Автор 11 січня 2024, 14:44

Сьогодні, 11 січня, Нетішинська громада провела в останню дорогу вірного сина України, мужнього воїна, справжнього патріота Дмитра Кирилюка. Наш земляк, Воїн-Захисник, солдат, навідник десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти в/ч А1910 Дмитро Кирилюк загинув 20 грудня поблизу населеного пункту Синьківка Куп'янського району Харківської області в результаті атаки рашистського дрону та артилерійського обстрілу позицій.

Щодня ми втрачаємо цвіт української нації…Жорстока війна продовжує забирати життя сильних, хоробрих, відчайдушних синів України… В душі невимовний біль та смуток за кожного, хто загинув захищаючи Батьківщину, та ще більша ненависть до нелюдів, які прийшли на нашу землю. Наші друзі, колеги, сусіди, завдяки своїм вчинкам та самопожертві, в одну мить перетворюються на Героїв, на прикладі яких ми виховуємо майбутнє покоління українських патріотів.

На колінах, схиливши голови, з прапорами та квітами, під журливу «Пливе кача..» зустрічали Героя у Нетішині. Рідні, друзі, представники влади, духовенство, жителі громади віддали шану 33-річному Захиснику.

На площі перед будівлею виконкому прощалися з Воїном-Героєм. Люди не стримували сліз… Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя до Собору архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де священнослужителі провели чин похорону.

Низько схиляємо голови перед близькими та рідними Захисника, розділяємо ваш біль, вшановуючи подвиг Героя. Пам’ятаймо, що кожен день, який ми проживаємо, навчаємось чи працюємо – завдяки Воїнам, життя яких забирає неоголошена війна в Україні.

Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки світла пам’ять про них житиме у наших серцях. Вічна пам’ять і слава мужньому Воїну! Доземний уклін нашому Захиснику-Герою Дмитру Кирилюку!

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів