У Шепетівці судитимуть неповнолітнього винуватця смертельної ДТП

Автор 06 жовтня 2023, 11:23

У Шепетівці 15-річний винуватець смертельної ДТП постане перед судом. Нагадаємо, у липні цього року в м. Шепетівка підліток на мотоциклі скоїв наїзд на двох дітей, що перетинали проїжджу частину. В результаті ДТП загинув 3-річний хлопчик, а його 9-річний брат отримав важкі травми.

Аварія сталась 18 липня близько 12:30 години у місті Шепетівка по вулиці Судилківській. 15-річний підліток, рухаючись на мотоциклі «Мустанг», скоїв наїзд на двох дітей, які переходили дорогу по пішохідному переходу.

Потерпілих госпіталізували до Хмельницької обласної дитячої лікарні. Лікарі до останнього боролись за життя 3-річного хлопчика, та за кілька днів від отриманих травм він помер. Його 9-річний брат пройшов тривале лікування.

Наразі слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже завершили досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

На розгляд суду направлено клопотання про поміщення неповнолітнього винуватця ДТП до спеціалізованої установи для дітей для відбування покарання.

Принагідно нагадуємо, особливо батькам, що керувати мотоциклами дозволено з 16-ти років за наявності відповідного водійського посвідчення.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 06 жовтня 2023, 11:39
0
репостів
0
репостів