Внаслідок масштабної атаки на Старокостянтинів загинув рятувальник

Автор 06 серпня 2023, 15:04

Під час масштабної атаки на Старокостянтинів Хмельницької області загинув рятувальник Сергій Лисюк. Він ліквідовував наслідки нічного обстрілу міста. Про загибель Лисюка повідомила його сестра, а також адміністрація школи, в якій він навчався.

«Ліквідовуючи наслідки жорстокої атаки на місто, загинув Сергій Лисюк. Найщиріші співчуття та низький уклін родині... Вічна Слава і світла Пам'ять нашому герою», – сказано в повідомленні.

З нього також випливає, що Сергій Лисюк навчався в Старокостянтинівській ЗОШ №1 в 1989-1998 роках.

Також про загибель Сергія Лисюка повідомила його сестра Ольга Маргулова. Її допис з’явився майже одразу після масованих обстрілів міста.

«Ти вистояв тоді в АТО, а зараз клята війна тебе забрала від нас усіх. Кожну секунду, поки тобі рятували життя я молилась і просила Господа залишити тебе. Але дива не сталось», – написала вона у своєму некролозі.

У соцмережах повідомляють, що в Сергія Лисюка залишилася дружина Людмила, а також двоє маленьких дітей: 2-річний хлопчик і 2-місячна дівчинка.

Нагадаємо, вночі 6 серпня Хмельниччина зазнала двох дронових та ракетних атак, які в основному були спрямовані на Старокостянтинів. У місті пошкоджено багато будівель, також спалахнула пожежа на території елеватора, де зберігалися відходи кукурудзи.

Останнє редагування 06 серпня 2023, 18:04
0
репостів
0
репостів