З однієї вулиць Хмельницького евакуйовують мешканців

Автор 23 червня 2023, 13:00
Ілюстративне фото Ілюстративне фото

Залишки однієї з ракет, збитої вночі нашими ППО, впали біля приватного будинку на одній з вулиць обласного центру. Про це повідомили в Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

В цілях безпеки відбулася тимчасова евакуація мешканців приватних будинків довкола місця падіння уламків. Працюють відповідні вибухотехнічні служби. Проводяться роботи з ліквідації залишків уламків.

Ситуація під контролем. Прохання до усіх жителів - не панікувати та з розумінням поставитися до цієї ситуації!

Нагадаємо, сьогодні уночі 23 червня 2023 року противник завдав удару по Україні з літаків стратегічної авіації. Цього разу атаку було спрямовано на військовий аеродром у Хмельницькій області. Про це повідомило Командування Повітряних Сил Збройних Сил України. Усі 13 крилатих ракет Х-101/Х-555 було знищено протиповітряною обороною, більшість на Хмельниччині. Крім того, захисники неба знищили розвідувальний БпЛА не встановленого типу.

Як повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації, внаслідок падіння уламків виникла пожежа будівлі, вибито вікна. Крім того, уламки ракет впали в полі коло одного з сіл, а також на території приватних будинків.

0
репостів
0
репостів