Псевдобанкіри ошукали двох шепетівчан на 90 тисяч гривень

Автор 18 лютого 2023, 14:46

За минулу добу правоохоронці Шепетівщини задокументували два факти шахрайства. Потерпілих жителів міста Шепетівка інтеренет-шахраї ошукали на загальну суму 90 тисяч гривень.

Так, вчора 17 лютого місцевий житель позбувся 32 тисячі гривень, довірившись незнайомцю. Той в телефонній розмові представився працівником правоохоронного органу та під приводом посилення безпеки онлайн-банкінгу, випитав особисті дані. Після чого з рахунку чоловіка зникли усі кошти.

Інший потерпілий повірив "псевдобанкіру", який випитав у нього усю фінансову інформацію. В результаті чоловік втратив 58 тисяч гривень з власного банківського рахунку.

За обома фактами слідчі Шепетівського райуправління поліції розпочали кримінальні провадження та працюють над пошуком шахраїв.

Нагадуємо громадянам, що фінансові дані, такі як цифри на звороті банківської картки, коди з смс-повідомлень, є вашою таємницею та не розголошуються.

У разі, якщо вам телефонують невідомі та під різними приводами випитують таку інформацію - одразу припиняйте розмову. Бережіть свої кошти.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів