Вкрала у немічного телефон, а потім ще 2 дні користувалась його банківською карткою

Автор 16 липня 2022, 11:38

Зловмисниця, що обікрала помешкання шепетівчанина, невдовзі постане перед судом. Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва прокуратури оголосили їй підозру у вчиненні одразу трьох злочинів: двох крадіжках під час воєнного стану та викраденні офіційного документу з корисливих мотивів.

Як встановили правоохоронці, у травні поточного року жінка на запрошення знайомого завітала до помешкання 35-річного шепетівчанина. Власник квартири має вади здоров'я, скориставшись цим зловмисниця обнишпорила його житло, після чого викрала мобільний та банківську картку.

Згодом за допомогою викрадених речей зловмисниця знімала готівку з рахунку потерпілого. Не відмовляючи собі ні в чому, розраховувалась викраденою карткою в супермаркетах.

За дві доби жінка витратила більше восьми тисяч гривень. Потерпілий, виявивши крадіжку звернувся за допомогою до поліції.

Оперативники Шепетівського РУП швидко встановили особу жінки та вилучили у неї викрадене майно.

Нагадаємо, що санкція ч.1 ст.357 КК України ( Викрадення офіційного документу) передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років; санкція ч.4 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів