Депутата Шепетівської районної ради впіймали п’яним за кермом та зі зброєю

Автор 21 червня 2022, 15:44
Олексій Довгаль Олексій Довгаль Фото НГП

П’яного за кермом та з мисливською зброєю виявили депутата Шепетівської районної ради Олексія Довгаля патрульні міста Полонне. Він також являється керівником ФГ «Господарський двір» та входить до складу Роти охорони міста Полонного.

Про це повідомив Незалежний громадський портал. Був обраний депутатом Шепетівської райради від політичної партії “Сила і Честь”.

Подія трапилася 19 червня. За інформацією поліцейських, пізно ввечері під час перевірки документів у водія трактора, до них під’їхала автівка, за кермом якої був депутат райради. Він конче наполягав аби патрульні відпустили водія трактора.

Представники правоохоронних органів одразу помітили, що чоловік нетверезий. Депутат відмовився  пройти медичний тест. Ба більше, звертався до поліцейських нецензурною лайкою та намагався погрожувати карабіном.

Патрульні приборкали правопорушника та склали два адміністративні протоколи: керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння та незаконне використання мисливської нарізної зброї.

Зброю та набої у власника вилучили.

Матеріали справи відправлено на розгляд районного суду, який мав відбутися наступного дня,  20 червня. Але депутат офіційно звернувся до суду з проханням перенести справу аби він зміг скористатися послугами адвоката. Прохання задовольнили, суд перенесено на липень.

На разі автомобіль Олексія Довгаля (Wolksvagen amarok) знаходиться на штраф майданчику у Шепетівці та буде переданий на потреби ЗСУ.

Останнє редагування 21 червня 2022, 16:08
0
репостів
0
репостів