З недіючого кінотеатру у Шепетівці вкрали чавунні радіатори

Автор 26 березня 2022, 17:48

У Шепетівці поліцейські розшукали двох крадіїв. Зловмисники викрали з місцевого кінотеатру радіаторні батареї. Наразі слідчі Шепетівського РУП оголосили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Подія мала місце в січні поточного року. Двоє товаришів вирішили "підзаробити" на збуті чавунних радіаторів. Не вигадали нічого кращого аніж викрасти їх з кінотеатру.

Подільники заздалегідь узгодили та спланували свої дії. Вони проникли через незамкнені двері до приміщення закладу. Звідти винесли батареї системи опалення, після чого втікли. Згодом збули крадене, а коштами розпорядились на власний розсуд.

Проведеними слідчо-оперативна ми діями равоохоронці встановили особи зловмисників. Виявилось що що це не перший їх кримінальний досвід.

Крадіям вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбачаному ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у інше приміщення).

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

0
репостів
0
репостів