Зловили викрадача гусей, курей та кролів

Автор 28 лютого 2014, 16:52
Обкрадав місцеве населення 46-річний чоловік. Як повідомляють працівники обласного управління міліції, загалом він скоїв 10 крадіжок, звідки виніс більше 100 голів домашньої птиці.
 - Чоловік раніше був гарним сім’янином і цілком успішним приватним підприємцем, але захопився азартними іграми, і життя пішло навскіс — програв усі свої заощадження, втратив бізнес, розлучився з дружиною, - каже речник Хмельницького обласного  управління міліції Катерина Шуприган. -  Опинившись без будь-яких засобів для існування, чоловік не вигадав нічого кращого, як почати красти. Зловмисник «спеціалізувався» на свійській птиці, адже в господарські приміщення не так вже й важко проникнути, а на ринках — це завжди ходовий товар.

Затримали крадія працівники патрульно-постової служби під час одного з нічних чергувань на вулицях міста. Той якраз ішов на черговий злочин.  Під час огляду у нього також були  господарський ніж, пусті кульки та шнур для їхнього зв’язування. Крім того, працівники патрульної служби побачили, що відбиток його взуття ідентичний тим, які раніше вилучалися із місць вчинення крадіжок. Зважаючи на це, підозрюваного було затримано і доправлено в Шепетівський міськвідділ міліції для проведення подальших слідчих дій.

Як розповів підозрюваний міліціонерам, злочини він скоював у нічний час.Зриваючи замки або підбираючи ключі, він проникав у господарські приміщення громадян, звідки викрадав усю дрібну живність — курей, гусей, качок, кролів. Голови відрізав прямо на місці, а тушки складав у пакети і забирав додому. Цілу ніч він їх чистив, а вранці віз у Рівне, де збував на місцевих ринках. На виручені від продажу гроші продовжував грати.

Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років

Слідство наразі триває. Перевіряється причетність затриманого до скоєння аналогічних крадіжок на території міста.
0
репостів
0
репостів