Понеділок, 19 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 19 липня перший заступник Олександр Мельник, заступник голови районної державної адміністрації Віктор Паламарчук провели апаратну нараду з керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, в тому числі про стан призначення субсидій у Шепетівському районні.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 19 липня в Хмельницькій області зареєстровано 89071 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 3460 - діти, 4876 - медпрацівники.

Як ми вже неодноразово повідомляли, ДП «Шепетівкагаз» ПАТ «Шепетівкагаз» не змогло придбати природний газ для подальшого постачання побутовому споживачу (населенню), тому як наслідок з 01.06.2021 року воно не здійснює постачання природного газу побутовим споживачам. Шепетівчанам до кінця цього місяця потрібно обов'язково обрати нового постачальника газу.

За інформацією Центру вакцинації (вул. Героїв Небесної Сотні, 61) протягом вихідних 17-18 липня у Шепетівській громаді вакцинувалося 340 осіб (262 у суботу та 78 у неділю). Продовжать вакцинаційну кампанію для охочого населення громади вже наступних вихідних.

Слідчі Шепетівського РУП розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, що відбулась вчора у с. Крупець, що у Шепетівському районі. Про це повідомили у пресслужбі правоохоронців.

0
репостів
0
репостів