Субота, 19 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 19 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 4875 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Виявлено 216 нових випадків захворювання:

Клімчук Станіслав та його тренер Кухарчук Ігор Леонідович
Розділ Спорт

В ці хвилини у місті Бровари триває Фінал Кубку України 2020 з панкратіону та грепплінгу серед чоловіків та жінок, а також особисто-командний чемпіонат України серед юнаків, молодших юнаків та дітей. Але один з наших земляків вже здобув найвищу нагороду на цих змаганнях.

Лідери обласної організації партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Хмельниччина переконаніу необхідності розширювати повноваження громад і проводити реальну фінансову та бюджетну децентралізацію, адже це запорука якісних змін істабільного розвитку.Таку думку вони висловили під час інформаційного форуму у Красилові.

Шепетівський "Темп" вдома поступився “Дружбі” з Чемерівець
Розділ Спорт

В Шепетівці місцевий “Темп” приймав сусідів по турнірній таблиці – чемеровецьку “Дружбу”. Матч проходив в хорошому темпі, кожен з суперників бажав перемогти.

У Шепетівці в квартирі без ознак життя було виявлено тіло жінки
Розділ Події

Літня жінка тривалий час не відповідала на дзвінки та не відчиняла вхідні двері.

Колектив будинку культури долучився до міжнародної акції "World Cleanup Day"
Розділ Події

Цьогоріч Всесвітній день прибирання припав на 19 вересня. Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на акцію «World Cleanup Day». Напередодні міжнародної події, працівники будинку культури долучилися до акції для реалізації спільної мети - порятунку планети від сміття.

0
репостів
0
репостів