Четвер, 29 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.30 29 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 16170 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 593 - діти, 1153 - медпрацівники, 948 - працівники освіти.

З метою організації виконання функцій у сфері соціального захисту і захисту прав дітей Міністерством соціальної політики України та завдяки злагодженій і плідній роботі відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення, здійснена технічна підтримка Грицівської ОТГ згідно з Наказом Міністерства соціальної політики №184 від 03.03.2020року «Про надання об’єднаним територіальним громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей».

Минає вже четвертий день, як завершився процес голосування на цьогорічних місцевих виборах, але досі шепетівчани не знають офіційних результатів волевиявлення шепетівчан. Окрім технічних проблем, сьогодні з'явились нові обставини, які перешкоджають оголошенню фінальних чисел. 

Чим ближче до зими, тим більша стає ціна природного газу для побутових споживачів. У листопаді зростання становить більше ніж 2 гривні за куб спожитого газу.

Цього місяця на ряд керівних посад у освітніх закладах Шепетівки відбулись конкурсні відбори. Про це повідомило Управління освіти Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів