Вівторок, 09 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Нові штами коронавірусу вражають не тільки органи дихання. Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу 9 березня. 

З огляду на щоденний зріст статистичних даних із захворюваності мешканців громади на коронавірусну інфекцію, сьогодні у Шепетівці було ініційовано засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі заступників міського голови та головного лікаря КНП "Шепетівська багатопрофільна лікарня".

До пам’ятників Тараса Шевченка у Шепетівці та Пліщині поклали квіти
Розділ Події

Сьогодні виповнюється 207 років із дня народження Тараса Григоровича Шевченка - одного з символів Української держави — поета і прозаїка, художника і громадського діяча. З цієї нагоди відбулося покладання квітів до пам’ятників Кобзаря у місті Шепетівка та у селі Пліщин.

У Музеї пропаганди зберігаються поштові марки та грошові знаки найвидатнішого графіка України
Розділ Культура

У фондах Музею пропаганди зберігаються поштові марки та грошові знаки, які виготовлені за проектом одного з найвидатніших графіків України Георгієм Нарбутом. Сьогодні 9 березня ми відзначаємо 135-у річницю з дня народження митця. Його сотні ілюстрованих видань з літератури, науки, мистецтва, сотні номерів журналів, мальовані ним плакати, грошові знаки, поштові марки, листівки, конверти свідомо й несвідомо впливали на мільйони людей.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 09 березня в Хмельницькій області зареєстровано 50243 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1897 - діти, 3647 - медпрацівники.

Пошуки 15-річного хлопця ускладнювались, через те, що мати не зверталась по допомогу до поліції. Про відсутність дитини повідомила бабуся на третій день після його зникнення. Наразі втікача повернуто додому.

0
репостів
0
репостів