Четвер, 04 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 22-річного жителя Шепетівщини в крадіжці, поєднаній з проникненням у житло (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України), та покарав його 1 роком 6 місяцями позбавлення волі (із застосуванням статті 69 КК України). 

Таку ініціативу на сесії Шепетівської міської ради підтримали депутати, проголосувавши за проект рішення та затвердивши Програму «Представлення інтересів Шепетівської міської територіальної громади у Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» на 2021 — 2025 роки».

Проект “Бандеролька дружби” започаткували працівники ювенальної превенції головного управління Національної поліції в Хмельницькій області ще на початку лютого минулого року. Акція є безстроковою і вже рік успішно проходить на території Хмельницької області.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 04 березня в Хмельницькій області зареєстровано 48914 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1806 - діти, 3595 - медпрацівники.

Шепетівка подала заявку на здобуття гранту від Уряду Японії
Розділ Події

На шостій сесії Шепетівської міської ради депутати затвердили заявку на отримання грантової підтримки за проектами безпеки людини японської програми «Кусаноне»: «Модернізація медичного обладнання у КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня Шепетівської міської ради».

На Шепетівщини завершився щорічний облік мисливських тварин
Розділ Події

Щорічно після завершення сезону полювання єгерською службою та лісовою охороною ДП «Шепетівський лісгосп» проводиться облік дичини. Загалом, до проведення обліку було залучено 57 учасників.

За інформацією Шепетівської міської ради, станом на 10.00 4 березня серед жителів міста лабораторно підтверджено 45 нових випадків захворювання на коронавірус.

0
репостів
0
репостів