Четвер, 10 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка
На водоканалі пояснили причини перебоїв з постачанням води на Старокостянтинівському шосе
Розділ Бізнес

Впродовж останніх днів мешканці вулиці Старокостянтинівське шосе помітили перебої у водопостачанні. Проблеми виникли через аварійну ситуацію на свердловині №10, що знаходиться на вулиці Заводська, та водопровідній мережі на вулицях Заводська і Тельмана.

Влада пообіцяла підтримати підприємців, щоправда за рахунок місцевих бюджетів
Розділ Бізнес

Українські громади – села, селища, міста – занепокоєні тим, що у нещодавно прийнятих Верховною Радою України законах про підтримку підприємців на 2021 рік така підтримка передбачена за рахунок коштів місцевих бюджетів. Зокрема, з наступного року припиняється зарахування до місцевих бюджетів частини (13,44%) акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального.

Як повідомив заступник керівника Шепетівської місцевої прокуратури Вадим Вітрук, прокуратурою виявлено факт суттєвого заниження орендних платежів за використання земельної ділянки водного фонду на території Сахновецької сільської ради Шепетівського району.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.30 10 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 34752 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1221 - діти, 2450 - медпрацівники.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя м. Києва визнано винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною першою статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 200 годин громадських робіт.

В ніч з 8 на 9 грудня, у Шепетівці прямо в дворі багатоповерхового будинку за адресою Проспект Миру 50 невідомі зняли всі 4 колеса з автомобіля, який там був припаркований. Про це у нашій групі "Шепетівка віртуальна" розповів один з підписників.

10 грудня відбулася третя позачергова сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Віталій Бузиль. На порядок денний було винесено 32 питання.

8 грудня о 07:09 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в с. Судилків Шепетівського району в житловому будинку виникла пожежа.

0
репостів
0
репостів