Розділ Бізнес

На водоканалі пояснили причини перебоїв з постачанням води на Старокостянтинівському шосе

Автор 10 грудня 2020, 20:18

Впродовж останніх днів мешканці вулиці Старокостянтинівське шосе помітили перебої у водопостачанні. Проблеми виникли через аварійну ситуацію на свердловині №10, що знаходиться на вулиці Заводська, та водопровідній мережі на вулицях Заводська і Тельмана.

“Аварія спричинила недоліки у роботі підвищуючої водопровідної насосної станції на вул. Старокостянтинівське шосе, 71Б, котра допомагає підтримувати належний тиск у водомережі. Внаслідок, у квартири верхніх поверхів будинків вулиці Старокостянтинівське шосе вода доходить з дуже слабким тиском. При цьому жителі приватних будинків на прилеглих вулицях: Заводська, Крилова, Економічна, Натана Рибака - проблем з постачанням води не відчувають, оскільки за час проведення ремонтних робіт водопостачання не припиняли”, - пояснює директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков.


Реклама: Придбати нині наплічник не проблема, але от купити чоловічий рюкзак зі шкіри до снаги не кожному. Хоч вони і коштують немало, але термін експлуатації у них практично безмежний і виглядають вони солідно та престижно. Купуйте шкіряні рюкзаки на 7bags.


“8 грудня, як тільки дізналися про аварійну ситуацію на свердловині, відразу взялися її ліквідовувати. Ми замінили глибинний насосний агрегат, перевірили запірну та регулюючу арматуру. Провели детальну діагностику системи частотного регулювання та захисту електродвигунів. Але, на жаль, все ще у процесі пошуку причин, котрі не дозволяють підтримувати належний тиск у водопровідній мережі”, - інформує головний інженер водоканалу Андрій Савчук.

За його словами, ремонт завтра продовжать, аби якнайшвидше ліквідувати проблему. Наразі важко спрогнозувати, скільки ще часу доведеться чекати, бо виконання робіт ускладнюють несприятливі погодні умови та комунікаційні мережі газу, електрики, зв’язку, які розміщені близько біля водопроводів.

Адміністрація Шепетівкаводоканалу сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.

Останнє редагування 11 грудня 2020, 02:14
0
репостів
0
репостів