Розділ Бізнес

Шепетівку відвідав заступник голови наглядової ради «Укрзалізниці»

Автор 05 лютого 2022, 21:36

Новообраний заступник голови наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко відвідав шепетівське підприємство обслуговування та ремонту вагонів. На своїй сторінці у Фейсбуці він розповів про плани Укрзалізниці, зокрема ремонту рейкового автобуса Pesa у Шепетівці.

Завдяки збільшенню тарифів олігархам на вантажні перевезення можемо нарешті говорити про амбіції. Наш план в Укрзалізниці - мільйон шпал до кінця року, виготовлених на своїх заводах, та ремонт 500 км колій. А також якнайшвидше повернення пасажирів на борт кількох Pesa, які стояли під парканами, а тепер на ремонті в депо Шепетівка та Коростень.

Крім Шепетівки посадовець відвідав Коростень, Старокостянтинів, Гнівань та Козятин.

Шпальні заводи, які входять до структури АТ «Укрзалізниця», збільшать обсяги виробництва у 2022 році. А коростенський завод цього тижня поновив роботу. Про це у своєму Telegram-каналі написав голова правління товариства Олександр Камишін.

«Об’їхав сьогодні 3 шпальні заводи, які входять до структури УЗ, — Коростенський, Старокостянтинівський та Гніваньський. Усі 3 заводи минулого року ледве працювали. Але цього року вже працюють на повну потужність», — зауважив очільник компанії.

Останнє редагування 05 лютого 2022, 22:11
0
репостів
0
репостів