Розділ Бізнес

ДП «Шепетівський ремонтний завод» припиняє діяльність та продає металобрухт

Автор 18 січня 2022, 13:54

ДП «Шепетівський ремонтний завод» наразі перебуває в стані припинення і буде реорганізоване. Про це ми дізнались із повідомлення пресслужби оборонного підприємства.

Засновник шепетівського підприємства Державний концерн "УкрОборонПром" вніс в реєстр відповідне рішення 24 грудня 2021 року. Правонаступником значиться юридична особа Казенне підприємство Міністерства оборони України "Шепетівський ремонтний завод". Вимоги кредиторів розглядаються до 23.02.2022р.

Разом з тим підприємство активно продає металобрухт та неліквідне майно, яке вже давно не задіяне у виробництві. "УкрОборонПром" навіть радісно відрапортував, що найбільша кількість учасників спостерігалась на аукціонах з реалізації автотранспорту саме ДП «Шепетівський ремонтний завод» –  19.

«Сьогодні продаж неліквідного держмайна відбувається через відкриті аукціони на Прозорро.Продажі. Майна, яке вже давно не задіяне у виробництві підприємств-учасників Концерну, але реалізація якого дає можливість, приміром, технічно переоснастити наявні потужності,  придбати  нове обладнання чи поліпшити умови праці співробітників тощо. Завдяки реалізації такого майна у прозорий та конкурентний спосіб нашим підприємствам вдається збільшити вартість неліквідів подекуди втричі, як це було на аукціонах з реалізації автотранспорту: більше учасників прийде на торги – більше дохід отримають підприємства», –  зазначив директор Укроборонпрому із закупівель Роман Аврамов.

0
репостів
0
репостів