Розділ Бізнес

Сьогодні вночі не працюватимуть сервіси Приватбанку та Дії

Автор 06 листопада 2021, 16:14

Сьогодні користувачам Дії та клієнтам Приватбанку варто зазделегідь зробити всі операції, які вони запланували. Все через те, що в ніч з 6 на 7 листопада 2021 року не працюватиме ні Дія, ні сервіси Приватбанку.

ПриватБанк оновить програмне забезпечення процесингового центру перед Чорною п'ятницею. Зі слів банку, все заради того, щоб забезпечити безперебійну роботу для клієнтів.

Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з Чорної пʼятниці та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, аби шопінг наших клієнтів комфортним та приносив задоволення.

Технологічні роботи з оновлення процесингу пройдуть в ніч на неділю 7 листопада 2021 року. Як завжди, банк проведе їх у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій і відпочивають. 

У період оновлення процесингового центру, 7 листопада з 01-00 і до 04-30 годин ранку, банк короткочасно призупинить проведення транзакцій по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу. Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

Просимо звернути увагу на цю інформацію та можливі незручності, та відповідно спланувати відпочинок чи перенести свої безготівкові покупки у торговельній мережі та інтернеті на декілька годин.

За даними банку, щороку обсяги операцій клієнтів з картками ПриватБанку зростають на 20%. На сьогодні процесинговий центр банку обробляє понад 70 000 карткових платежів щохвилини.

Встигніть такоє завантажити COVID-сертифікат та скористайтеся послугами в Дії. Адже Дія переїжджає в новий датацентр та збільшує потужності, щоб впевнено справлятися з навантаженням та надавати якісний сервіс українцям у будь-який час.

Тому у цю ж ніч з суботи на неділю 7 листопада з 00:00 до 07:00 відбудеться переїзд, про що оголосили оголосили розробники Дії. Тож замовлення послуг та документів буде недоступним.

Отримання COVID-сертифікатів працюватиме на порталі Дія весь час. Як завантажити сертифікат в телефон або роздрукувати — дивіться в інструкції:

Якщо отримали COVID-сертифікат у застосунку завчасно, він залишиться та працюватиме, але ви не зможете його замовити знову в цей період.

Команда підтримки Дії працюватиме в аеропортах по всій країні всю ніч, щоб допомогти кожному отримати COVID-сертифікат та успішно полетіти з країни.

Завчасно скористайтеся послугами та отримайте COVID-сертифікат у Дії.

Останнє редагування 06 листопада 2021, 16:29
0
репостів
0
репостів