Розділ Бізнес

Будівлю складу Шепетівського медичного училища продали за 250 001 грн

Автор 05 серпня 2021, 13:25

3 серпня став відомий переможець аукціону, на якому продавали будівлю складу Шепетівського медичного училища (нині фаховий медичний коледж). Цей аукціон був єдиним з достатньою кількістю учасників, який проводила Хмельницька обласна рада.

За право приватизувати цю споруду змагалося між собою семеро фізичних осіб підприємців: Ірина Леонідівна Семенюк, Гавель Марія Володимирівна, Серкіна Юлія Олександрівна, Поліщук Сергій Петрович, Михальчук Дарія Сергіївна, Вадим Петрович Верхогляд та Юрій Петрович Тимощук.

Початкова вартість приватизації була визначена на рівні 54 тисяч 575 гривень. Двоє претендентів запропонували найбільшу майже однакову ціну — 250 тисяч гривень, що на 195 тисяч 425 гривень вище за початкову.

Попереднім переможцем торгів визначили шепетівчанина Юрія Петровича Тимощука. Він запропонував за приватизацію складу на 1 грн більше за свого найближчого конкурента — Вадима Петровича Верхогляда, зареєстрованого у селі Судилків Шепетівського району.

Відтак наразі представники облради повідомили про намір підписати угоду з Юрієм Тимощуком. Якщо ж він відмовиться від покупки, право приватизувати складське приміщення буде надано Вадиму Верхогляду.

Варто нагадати, що загальна площа будівлі - 61,6 кв.м. Знаходиться вона центрі міста у житловому кварталі, має асфальтований під’їзд з центральної дороги. Приміщення розділене на дві частини, є два входи. Одна частина використовувалась як гараж (є оглядова яма), друга – під склад обладнання та меблів. Стіни будівлі цегляні, є окремі тріщини в перегородках, часткове відшарування штукатурки стін. Підлога бетонна, фундамент кам’яний, покрівля шиферна, є цегляний димар. До будівлі підведено електропостачання, є можливість підключення її до системи водопостачання та водовідведення.

0
репостів
0
репостів