Розділ Бізнес

Шепетівчани отримали 142 дозволи на від’єднання від системи централізованого опалення

Автор 25 березня 2021, 16:00

Як уже повідомлялося, з березня розпочала роботу комісія з розгляду заяв від населення щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення. Про перші результати розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

24 березня відбулось засідання комісії у ході якого було розглянуто 262 заяви. За результатами засідання також було надано 142 дозволи на від’єднання у «розбалансованих» будинках відповідно до порядку відключення споживачів від системи централізованого опалення. Серед них заява на від’єднання цілого будинку по вулиці Валі Котика.

Вивчивши протокол зборів співвласників, комісія надала дозвіл на від’єднання всіх мешканців будинку від централізованого опалення. Питання буде винесене на розгляд виконавчого комітету Шепетівської міської ради для затвердження.

Наразі комісія продовжує прийом заяв від населення щодо питання від’єднання.

«Комісія має два першочергових завдання. Перше – звісно розглянути заяви і надати дозволи на від’єднання абонентів у «розбалансованих» будинках. Друге завдання, яке ми ставимо перед собою – не допустити подальшого розбалансу системи теплопостачання. Ми не можемо надавати дозволи хаотично. У січні управлінням житлово-комунального господарства та КП ШПТМ був розроблений чіткий покроковий план дій з виведення міста із «розбалансу», яким і керуємось, приймаючи рішення по кожному із заявників,» — коментує голова комісії, начальник управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Шепетівської міської ради Юрій Ґудзик.

Звертаємо увагу! Першочергову можливість від’єднатись від централізованої системи опалення отримають мешканці 19 «розбалансованих» будинків та 79 будинків де більше ніж 50% абонентів вже перейшли на індивідуальне опалення. Від’єднання абонентів буде здійснюватися тільки в міжопалювальний період, тобто з 1 травня 2021 року до 1 вересня 2021 року при наявності відповідної проектної документації.

0
репостів
0
репостів