Розділ Бізнес

У ДП "Шепетівський лісгосп" відбулась профспілкова конференція

Автор 26 лютого 2021, 17:14

Відбулися звітновиборчі збори та профспілкова конференція трудового колетву в ДП «Шепетівський лісгосп», під час якої були підведені підсумки трудової діяльності за 2020 рік і прийнятий новий колективний договір строком на три роки.

У звязку з COVID-19 на конференцію прибули всього лиш 30 делегати з усіх підрозділів. Також на збори були запрошені начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Пешко П.С., голова обласної профспілкової організації Лісовий В.М., директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М., голова первинної профспілкової організації Васянович О.Г..

Збори розпочав директор лісгоспу Володимир Михайлович Сасюк, зазначивши, що в минулому році підприємство забезпечило виконання покладених державою завдань. Так було проведено лісовідновлення на площі 158,7 га, рубки формування і оздоровлення лісів виконано на площі 1616 га, при цьому заготовлено 65,2 тис. кбм. ліквідної деревини. Від рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів, інших рубок, пов’язаних та непов’язаних з веденням лісового господарства заготовлено 101,7 тис. кбм. ліквідної деревини. Важлива і бюджетоутворююча роль підприємства, так як, в 2020 році лісгосп вніс платежів: до державного бюджету в розмірі 19,3 мільйона гривень, до місцевого 13,4 мільйона гривень та сплатив єдиного соціального внеску в розмірі 7,9 млн. грн.

Олександр Георгійович Васянович зазначив, що колектив зробив усе можливе для виконання техніко-економічних показників і реалізації продукції а це, в свою чергу, дало можливість забезпечити всіх працюючих заробітною платою і виплачувати її двічі на місяць, преміями, соціальними пільгами, які передбачені в колективному договорі.

Також Олександр Георгійович відзвітував за роботу профспілкової організації за звітний період з 2016 по 2020 роки.

Про програму соціального розвитку підприємства розповіла головний економіст Світлана Петрівна Закацюра, наголосивши, що в 2021 році зберігаються виплати на оздоровлення, працівники державної лісової охорони безкоштовно будуть забезпечуватися форменим одягом, також їм здешевлюється вартість заочного навчання в лісогосподарських вузах. В цьому році передбачено оновлення тракторної техніки підприємства, планується закупити екскаватор на базі трактора МТЗ-82 для будівництва та ремонту доріг, а також трактор МТЗ-829 для виконання лісогосподарських завдань.

Виступили також делегати конференції. Від лісокомплексу начальник Гордій Є.М, від Романівського л-ва лісничий Цибанюк І.М., які розповіли про роботу своїх підрозділів і задовільно оцінили роботу профспілки підприємсива.

Слово було надане начальнику обласного управління Петру Степановичу Пешко, який зазначив, що злагоджена робота колективу дала змогу отримати стабільні результати та показники і зайняти місце серед кращих підприємств області та галузі в цілому.

Голова обласної організації профспілки Віталій Митрофанович Лісовий позитивно відзначив роботу профспілкової організації підприємства.

За підсумками зборів колективний договір на 2021-2013 рр.. прийнятий одноголосно.

Присутні делегати на зборах, одноголосно обрали головою первинної профспілкової організації ДП "Шепетівський лісгосп" Васяновича Олександра Георгійовича.

Пресслужба підприємства

0
репостів
0
репостів