Розділ Бізнес

Олександр і Сергій Буряки купили інтернет-провайдера Фрінет

Автор 18 липня 2013, 22:51

Компанія Фрінет, що надає провайдерські послуги під торговою маркою О3, збільшила статутний фонд на $ 31 млн., говориться в офіційному повідомленні провайдера. Як повідомляли генеральний директор Фрінет Віктор Фролов, гроші отримані від Олександра та Сергія Буряків, яким досі належало менше половини компанії, передає Forbes.ua.

За словами Олександра Буряка, збільшення статутного фонду відбулося за домовленістю з іншим великим співвласником Фрінет Ігорем Вороновим (володів більше 40% акційкомпаніі), який вирішив вийти з бізнесу. Перед додатковою емісією були викуплені частки у Воронова та інших міноритарних акціонерів.

В даний час брати Буряки зосередили у своїх руках понад 95% компанії Фрінет.

Як повідомляється, більша частина залучених коштів вже освоєна - компанія позбулася кредитного навантаження в $ 26 млн. "Інші $ 5 млн. будуть спрямовані на розвиток компанії", - зазначив Буряк. Він сподівається, що за два-три роки Фрінет стане одним з найбільших телеком-операторів України, обслуговуючим 300-400 тисяч користувачів. "Під такі завдання ми готові залучати в компанію додаткове фінансування від зацікавлених фондів", - сказав Буряк.

Останнє редагування 04 грудня 2019, 20:12
0
репостів
0
репостів