Розділ Бізнес

На Старокостянтинівському шосе вирішили проблему з водопостачанням

Автор 22 грудня 2020, 19:03

Понад тиждень мешканці вулиці Старокостянтинівське шосе мали перебої у постачанні води. Така ситуація сталася через недоліки у роботі свердловини №10, що знаходиться на вулиці Заводська, та водопровідної мережі на вулицях Заводська і Тельмана. В результаті це негативно вплинуло на тиск у водомережі - мешканці квартир верхніх поверхів будинків вулиці Старокостянтинівське шосе отримували воду зі слабким тиском.

Як ми раніше повідомляли, аби вирішити проблему, фахівці Шепетівкаводоканалу відразу намагалися знайти та ліквідувати усі несправності. 

“Спершу замінили глибинний насосний агрегат, перевірили запірну та регулюючу арматуру. Потім провели детальну діагностику системи частотного регулювання та захисту електродвигунів. А згодом також здійснили капітальну промивку водопровідних мереж”, - пояснив головний інженер водоканалу Андрій Савчук.

Після усіх виконаних робіт впродовж останніх днів фахівці Шепетівкаводоканалу тестували справність оновленого водопостачання. Наразі скарг мешканців будинків, які до цього потерпали від низького тиску, не було.

“Ми розуміємо, що наші абоненти, оплачуючи витрати на водопостачання, очікують отримати якісні послуги. Проте існують виняткові ситуації, які ми не завжди можемо завчасно передбачити і попередити. Адміністрація Шепетівкаводоканалу ще раз перепрошує за завдані незручності і дякуємо тим, хто поставитися до цієї ситуації з розумінням. Ми і надалі докладатимемо усіх зусиль, щоб якість послуг Шепетівкаводоканалу задовільняла абонентів”, - наголосив директор Шепетівкаводоканалу Віталій Биков.

Шепетівський водоканал нагадує, якщо виникають перебої у водопостачанні, або ж ви помітили на вулиці витік води, просимо звертатись у Диспетчерську службу за номерами телефонів: 4-06-45, 067-381-21-77.

Пресслуба ШКПВКГ

0
репостів
0
репостів