Розділ Бізнес

У шепетівському центрі зайнятості підвели підсумки 30 років роботи

Автор 21 грудня 2020, 15:43

2020 рік для Шепетівської міськрайонної філії Хмемельницького обласного центру зайнятості – ювілейний. 21 грудня виповнюється 30 років від дня її створення.

За цей проміжок часу відбулось безліч подій,а саме проведено велику кількість різноманітних заходів, впроваджено комплекси сучасних інформаційних технологій, створені належні умови для надання послуг безробітним та роботодавцям. Сьогодні – це  сучасна сервісна установа, яка демонструє нові можливості для клієнтів та є ефективним посередником між роботодавцями та шукачами роботи.

За період створення Шепетівського міськрайоного центру зайнятості та Шепетівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості налічується 91,3 тис.  звернень громадян за  послугами. Зокрема, 55,2 тис. наших земляків працевлаштовано, 11,6 тис. охоплено професійним навчанням, 14,9 тис. залучено до тимчасової зайнятості. 

Близько 1,5 тис. мешканців міста та району отримали роботу завдяки програмам фінансової підтримки роботодавців, зокрема  343 – шляхом надання дотацій, 389 – шляхом компенсації єдиного соціального внеску. Серед успішних підприємців чимало й колишніх безробітних – 601 шукач роботи скористався виплатою допомоги по безробіттю одноразово для започаткування власної справи.

Допомогу по частковому безробіттю на період карантину отримали 300 юридичних осіб  та фізичних осіб — підприємців, 130 найманих працівників. Загальна сума такої допомоги склала майже 1,7 млн.грн.

Все це — результат кропіткої роботи не одного покоління фахівців, які упродовж років віддавали свої знання, енергію, тепло сердець задля благородної мети – допомоги людям, яких спіткало безробіття.  Користуючись нагодою, хочеться подякувати всім, як нинішнім працівникам, так і ветеранам служби, які стояли у витоків створення та розвитку системи соціального захисту від безробіття, а також соціальним партнерам, за багаторічну сумлінну працю, за досвід і професіоналізм, за людяність і небайдужість, щоденну  роботу на благо людей.

0
репостів
0
репостів