Розділ Бізнес

Завдяки встановленому на станції Шепетівка уповільнювачу вантажі замовникам доправлятимуть швидше

Автор 03 листопада 2020, 16:39
Уповільнювач типу КЗ-3 Уповільнювач типу КЗ-3

На сортувальній гірці станції Шепетівка регіональної філії «Південно-Західна залізниця» нещодавно встановлено уповільнювач типу КЗ-3. Уповільнювач відремонтовано Дніпровським вагоноремонтним заводом (ДТРЗ). Про це повідомили у галузевому виданні "Магістраль".

Роботи проводилися під час 12-годинного вікна. Завдяки ним у шепетівському парку процес гальмування вагонів, спущених із сортувальної гірки, буде надійнішим, а використання вантажних вагонів — ефективнішим, тож вантажі замовникам доправлятимуть швидше.

Загалом по регіональній філії «Південно-Західна залізниця» експлуатуються 32 вагонні уповільнювачі. У 2020 р. службою сигналізації та зв’язку заплановано відремонтувати шість вагонних уповільнювачів. Тривають роботи з ремонту вагонного уповільнювача КВ-3 у локомотивному депо Жмеринка, двох уповільнювачів типу НК-114 на заводі «Транссигнал» та одного уповільнювача КЗ-3 на ДТРЗ. У вересні цього року один уповільнювач типу КВ-3, відремонтований у локомотивному депо Сновськ, встановлено по парній гірці станції Дарниця. 

0
репостів
0
репостів