Розділ Бізнес

У Шепетівці забудовника звинувачують у несплаті 300 тис грн пайової участі

Автор 09 липня 2020, 16:31

Шепетівською місцевою прокуратурою встановлено факт зловживання повноваженнями забудовником. Виявилось, що товариством, котре здійснювало будівництво об’єкту нерухомості загальною площею 920 кв м в м. Шепетівка, у проектній документації зменшено вартість робіт більше як на 10 млн грн.

У зв’язку із цим суб’єктом господарювання до місцевого бюджету не сплачено кошти пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста в сумі майже 300 тис грн, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом інтересам органу місцевого самоврядування.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, за вказаним фактом прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 364-1 КК України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права), проведення досудового розслідування у якому доручено слідчому відділу Шепетівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області. Наразі вживаються заходи щодо встановлення усіх обставин вчинення кримінального правопорушення та визначення розміру завданої шкоди.

Пресслужба прокуратури Хмельницької області

0
репостів
0
репостів