Розділ Бізнес

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» не має на рахунках коштів, а все майно арештовано

Автор 25 червня 2019, 13:48

20 лютого 2019 року Господарським судом Хмельницької області був виданий наказ про примусове стягнення з ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» на користь Шепетівської міської ради 560 506 гривень заборгованості за концесійні платежі. Аналогічне рішення цим самим судом було винесене 26 березня 2019 року про стягнення з теплопостачального підприємства заборгованості за концесійні платежі, але вже у сумі 578 228 гривень.

Оскільки ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» добровільно не сплатило кошти до міського бюджету виконавчий комітет Шепетівської міської ради звернувся до Шепетівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстицій у Хмельницькій області з заявою про накладання арешту на майно боржника.

Відповідно до листа (додається), який надійшов до виконавчого комітету Шепетівської міської ради від Шепетівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби було встановлено, що майна за ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» не має. Все рухоме та нерухоме майно перебуває під арештом. На всі банківські рахунки накладено арешт.

Крім того, виконавчою службою були виставлені та направлені до банків платіжні вимоги на всі рахунки, які належні підприємству, однак всі вони були повернуті без виконання в зв’язку з відсутністю коштів і тим, що арешт вже накладено за іншими виконавчими документами.

За матеріалами прес-служби Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів