Розділ Бізнес

Договір з ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" остаточно втратив чинність

Крапку у цьому питанні сьогодні поставив Північно-західний апеляційний господарський суд. Своїм рішенням він залишив апеляційну скаргу ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" на рішення Господарського суд Хмельницької області "24" вересня 2018 р. у справа № 924/461/18 без задоволення.

Нагадаємо, рішенням XXVIII (позачергової) сесії Шепетівської міської ради VII скликання №1 від 06.11.2017 р. "Про відмову від договору концесії в односторонньому порядку та повернення майна"  було скасовано договір концесії із приватним теплопостачальником. Все через постійні зриви опалювальноних сезонів та постійне накопичення боргів за спожитий газ.

Концесіонер спробував оскаржити це рішення в судах, але після кількамісячного розгляду питання, феміда стала на бік шепетівчан. Рішення вже набрало законної сили.

Також потрібно зазначити, що договір з приватним теплопостачальником вже було одного разу розірвано у 2016 році. Але тоді за повної бездіяльності правоохоронців та за підтримки "тітушок" концесіонер не допустив громаду до свого майна і тягнув час до касації, яка повернула судову тяганину на початок.

Останнє редагування 20 грудня 2018, 15:30

Відео

0
репостів
0
репостів