Розділ Бізнес

У Шепетівці презентували новий телеканал

19 квітня у Шепетівці відбулась презентація нового телеканалу під назвою «Лайк ТВ». Хоча справедливіше буде сказати, що канал не новий, а перейменований і перезапущений всім відомий ТРК "ШАНС".

На презентацію завітали представники Шепетівської міської ради, райдержадміністрації, районної ради, бізнесу та ЗМІ.

Директор компанії Тетяна Василик на відкриті презентувала гостям перелік програм, які готуватиме канал: події дня, підсумкові новини, вітальні передачі, сількогосподарські поради.

«Лайк ТВ» мовить у кабельній мережі та аналоговому мовленні ще з 16 квітня. Колектив у великій мірі складається із колишніх співробітників БФ "Зміцнення громад", які до цього не займалися журналістикою.

30 березня цього року офіційно канал отримав нових власників, хоча фактично приймати справи колектив почав ще влітку минулого року. Якщо раніше найбільшою часткою телеканалу володів Штен Алім Петрович, то зараз це ТОВ "Промо студія "Фреш"", яка на 70% належить колишньому голові ради директорів корпорації«Сварог Вест Груп» Андрію Гордійчуку та на 30% директору каналу Тетяна Василик, яка також являлась директором департаменту корпоративних комунікацій та зв'язків з громадськістю у тій же корпорації.

Сума угоди нам невідома. Повну структуру власності ви можете дізнатись із додатків під цим матеріалом.

Ні для кого не секрет, що нині всі телеканали збиткові і дотуються власниками. Тому очевидно, що телеканал купувався з огляду на майбутні парламентські вибори, а не як бізнес-проект, тим паче, якщо вірити джерелам видання "Українська правда", невдовзі має відбутись презентація нової партії Андрія Гордійчука.

Останнє редагування 22 квітня 2017, 21:42

Відео

0
репостів
0
репостів