Розділ Бізнес

Завтра пів міста може залишитись без електропостачання

Автор 08 серпня 2016, 21:35
Про це попереджає директор Шепетівського РЕМ ПАТ "Хмельницькобленерго" Черниш Олександр Миколайович. Листа з відповідним текстом він надіслав начальнику МРВ ДВС Репецькій Ю.Л., Шепетівському міжрайонному прокурору, Начальнику Шепетівського відділення СБУ, Начальнику Шепетівського відділення поліції та Шепетівському міському голові Полодюку М.І.
Як виявилось, Шепетівський міськрайвідділ державної виконавчої служби ГТУЮ в Хмельницькій області має о 11 годині на території Шепетівської трансформаторної підстанції «Городська», яка розташована поряд із Шепетівським РЕМ, проводити виконавчі дії по примусовому виконанню рішення Хмельницького міськрайсуду по демонтажу та вилученню діючої електропідстанції ПС-110/35/10 кВ, до складу якої входить електротехнічне обладнання, матеріали та будівельна частина.
Шепетівський РЕМ та ПАТ «Хмельницькобленерго» з розумінням відносяться до виконання рішення суду, не мають на меті перешкоджанню його виконання, однак попереджають, що об'єкти електроенергетики являються об'єктами підвищенної небезпеки і стихійне виконання рішення суду без підготовки і плану проведення робіт можуть привести до безповоротніх наслідків, екологічних та технологічних катастроф.
Від данної підстанції живляться електроенергією такі об'єкти, як Шепетівська ЦРЛ, ПВКГ, поліція, СБУ, підрозділи Укрзалізниці та ще 773 підприємств, установ та організацій міста і 17622 побутових споживачів.
Останнє редагування 08 серпня 2016, 21:59
0
репостів
0
репостів