Розділ Бізнес

На наступний тиждень можливе відключення електропостачання двох черг одночасно

Автор 25 травня 2024, 12:21

На вихідні НЕК «Укренерго» довело до Хмельницької області ліміти на вечірні години –  з 20:00 до 24:00. Але раціонально та ощадливо використовувати електричну енергію потрібно постійно. На жаль, навіть невеликі зниження температури та хмарність впливають на енергосистему.

На наступний тиждень Графік погодинних відключень передбачає ймовірність відключення двох черг одночасно, але лише за крайньої необхідності.

Черги 25052024+

Тобто позначка «електроенергія відсутня» – означає, що відповідна черга буде знеструмлена. А позначка «електроенергія може бути відсутня» – означає, що чергу знеструмлять лише у випадку крайньої необхідності, якщо знеструмлення однієї, основної черги, буде недостатнім. Дізнатись свою чергу ви можете тут.

Зверніть увагу, час вимкнення та ввімкнення може дещо зміщуватися, оскільки оперативному персоналу потрібен час на пересування між різними об’єктами та на здійснення робіт з дотриманням вимог охорони праці. Будь ласка, ставтесь з розумінням до ситуації. Енергетики роблять усе можливе, щоб відключення були якомога коротшими.

Шановні споживачі, будь ласка, не вмикайте одночасно по декілька енергоємних пристроїв, вимикайте зайві освітлення та прилади.

Важливо: не всі відключення, які відбуваються – є погодинними. В електромережах можуть відбуватися короткочасні оперативні перемикання, технологічні пошкодження та аварійні ситуації.

Відділ зв`язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго

0
репостів
0
репостів