Розділ Бізнес

Платники Хмельниччини сплатили понад 7 млрд грн до зведеного бюджету

Автор 06 травня 2024, 15:30

З початку 2024 року платниками податків Хмельниччини забезпечено надходження до зведеного бюджету понад 7 млрд грн податкових платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 825 млн грн або 13,3 відс.

Зокрема, до Державного бюджету надійшло 3,5 млрд грн, до місцевого – 3,5 млрд грн. Крім того, на соціальні потреби роботодавці області сплатили 4,1 млрд грн єдиного внеску.

Фінансова безпека країни можлива лише за умови конструктивного діалогу з представниками сумлінного бізнесу. Тому ДПС пропонує зручний формат взаємодії в електронному форматі, який суттєво спрощує звітування перед податковою службою. Ще одним ефективним інструментом співпраці з платниками є комунікаційна податкова платформа, завдяки якій забезпечується оперативний розгляд податкових питань, - зазначають у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що у січні-лютому цього року платниками Хмельниччини на фінансування українського війська перераховано 138 мільйонів гривень військового збору. 

Останнє редагування 06 травня 2024, 15:35
0
репостів
0
репостів