Розділ Бізнес

У Шепетівці виставили на продаж будівлю насіннєвої інспекції

Автор 16 листопада 2023, 19:37

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях оголосило торги з продажу будівлі у Шепетівці, яка раніше використовувалась державною насіннєвої інспекції. Про це йдеться на сайті “Прозорро.Продажі”.

Мова йде про будівлю площею 106,7 квадратних метра по провулку Подільському, 9 у Шепетівці. Раніше за цією адресою була Шепетівська державна районна насіннєва інспекція. Установа займалась контролем в секторі агропромислового комплексу, в тому числі й сертифікацією насіння.

Окрім будівлі, де раніше розташовувалась інспекція, також продають гараж , два сараї та туалет. Також до майна, виставленого на торги, входить огорожа. Правоустановчих документів на земельну ділянку, на якій стоїть будівля, у документації немає.

Гараж загальною площею 40,3 кв. м., цегляний, має кам’яний фундамент та шиферну покрівлю. Сарай загальною площею 26,6 кв. м., цегляний, має кам’яний фундамент та шиферну покрівлю. Сарай загальною площею 18,3 кв. м., цегляний, має кам’яний фундамент та шиферну покрівлю. Туалет загальною площею 2,8 кв., м., цегляний, має кам’яний фундамент та шиферну покрівлю. 

Стартова ціна майна - 1 472 157 грн

Аукціон запланований на 28 листопада.

0
репостів
0
репостів