Розділ Бізнес

У Шепетівці провели аукціон з продажу 4 земельних ділянок

Автор 15 листопада 2023, 13:39

Шепетівська міська рада провела торги з продажу чотирьох земельних ділянок: три з них по - вулиці Судилківській та одна на вулиці Промисловій. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Шепетівка, вул. Промислова, 3

Мова йде про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 4,6161 гектара, яка розташована у Шепетівці за адресою вулиця Промислова, 3.

Ділянка належить до категорії земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Стартова ціна лоту була 2 531 931 грн. В торгах взяли участь дві компанії ТОВ “Епіцентр К”, співвласником якого є нардеп Олександр Герега та ТОВ “Веллард”.

За даними “Харківського антикорупційного центру”, серед засновників ТОВ “Веллард” є мешканка Донецька Юлія Пампура. Раніше вона була засновницею фірми “Лайнсейл”. Зараз фірма записана на Андрія Пампуру. Останній має такі самі ПІБ як і брат колишнього очільника регіонального фонду держмайна часів Януковича.

За даними медіа, у 2013 році Фонд, який очолював Максим Пампура”, за пільговими умовами передавав шахти структурам Олександра Януковича.

Варто зазначити, що ТОВ “Веллард” часто виступає номінальним супротивникам у торгах. 

Переможцем торгів стало ТОВ “Епіцентр К”. Фірма запропонувала за земельну ділянку 2 557 251 грн.

Шепетівка, вул. Судилківська, 181-В

Земельна ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,3617га, розташована за адресою: Хмельницька область, м. Шепетівка, вул. Судилківська, 181-В, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, цільове призначення – для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови.

У торгах взяли участь 5 учасників. В тому числі ТОВ “Епіцентр К” та ТОВ “Веллард”. Однак торги з пропозицією 1 385 794,00 грн виграв Семенюк Сергій Олегович. Це підприємець із селища Ямпіль Шепетівського району. Займається реалізацією металевих виробів та будівельних матеріалів.

Шепетівка, вул. Судилківська, 179-Б

Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,1520га, розташована за адресою: Хмельницька область, м. Шепетівка, вул. Судилківська, 179-Б, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

У торгах взяли участь четверо учасників: Зведенюк Олеся Володимирівна, Фещина Інна Василівна, Крисін Павло Анатолійович та Пастух Олесь Віталійович. З пропозицією у 403 501 грн перемогла Фещина Інна Василівна. Це дружина місцевого депутата Шепетівської міської ради, а заодно власника торгової виробничої фірми “Фортуна” Фещина Віктора Васильовича.

Шепетівка, вул. Судилківська, 181-Б

Земельної ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,5000га, розташована за адресою: Хмельницька область, м. Шепетівка, вул. Судилківська, 181-Б, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

У торгах теж взяли участь четверо учасників: Зведенюк Олеся Володимирівна, Фещина Інна Василівна, ТОВ “Епіцентр К” та ТОВ “Веллард”. Переможцем торгів стало ТОВ “Епіцентр К”. Фірма запропонувала за земельну ділянку 2 012 589 грн.

Останнє редагування 15 листопада 2023, 17:53
0
репостів
0
репостів