Розділ Бізнес

Бізнесмен розповів, навіщо придбав майно психлікарні та будинку-інтернату на Шепетівщині

Автор 27 квітня 2023, 10:22

Ми вже писали про продаж двох недіючих комунальних закладів, що розташовуються у Шепетівському районі, а саме Хмельницької психіатричної лікарні №2 у селі Городище та Вовківецького будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів. Днями новоспечений власник розповів, що саме він планує зробити із своїми покупками.

До редакції сайту https://www.xm-inside.com з листом звернулися представники покупця — ФОП Міхаеля Гальперіна. Вони охоче розповіли, з якою саме метою бізнесмен викупив приміщення.

З’ясувалось, що він недарма купив приміщення медичного призначення. Тут планується створення сучасного реабілітаційного центру для військовослужбовців. Підприємець запевняє, що з великим досвідом готельєра він має уявлення про те, як створити комфортні та затишні умови для проживання і відпочинку військових під час процесу реабілітації.

“В умовах активних масштабних воєнних дій в Україні, що тривають вже понад рік, фізична реабілітація для військовослужбовців, які повертаються з лінії фронту, є однією з найбільш актуальних проблем. Багато з поранених військових мають різні види травм, які не тільки психологічно, але й фізично впливають на їхнє здоров’я та здатність повернутися до повноцінного життя. В умовах сучасної війни, де застосовуються сучасні збройні системи, поранення можуть бути дуже складними і вимагати тривалої та інтенсивної реабілітації. Завданням кожного, хто хоче та може допомогти військовим, є створення умов для повноцінної реабілітації та відновлення їхнього здоров’я. Це – не просто потреба, а й наша моральна та етична відповідальність перед захисниками України! ”, – наголошується в листі до редакції.

Роботи з реконструкції приміщень планують розпочати упродовж найближчих пів року. Паралельно працюватимуть над створенням ефективних сучасних програм фізичної та психологічної реабілітації. Тож уже формують професійну команду фахівців, які мають досвід у цій сфері.

0
репостів
0
репостів