Розділ Бізнес

Вовківецький будинок-інтернат та майже гектар землі можуть придбати аж за 308 441 грн

Автор 25 березня 2023, 13:26

Вовківецький будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів ліквідували в травні 2019 року а плани про його приватизації стали відомі у червні 2020 року. Його будівлі загальною площею понад 324 квадрати метрів та земельна ділянка на 0.8034 га розташовані на вулиці Гвардійській, 1А, що у селі Вовківці Шепетівського району.

Будівлю намагались продати ще з 2021 року, але попередні аукціони були невдалими. Багато охочих придбати будівлю не було й цього разу. Торги складалися лише з однієї пропозиції, яка повторила стартову ціну - 308 441 грн.

Переможцем торгів став громадянин Ізраїлю Міхаель Гальперін, який має посвідку на постійне проживання в Україні та володіє кількома об’єктами нерухомості у Києві. Крім того, він є засновником ТОВ “Силует-Бц”, яке має нерухомість у місті Біла Церква.

У 2017 році метрополітен Києва виставив на продаж два вагони поїзда метро, у яких закінчився термін експлуатації. У грудні того ж року Міхаель Гальперін їх придбав. Він заплатив за вагони 546 тисяч гривень, щоб перетворити їх на готель.

У 2019 році готель відкрили. Для цього над вагонами була надбудована будівля у формі залізничної станції, а в самих вагонах облаштували вісім кімнат — у кожній по чотири спальних місця.

Тепер після перемоги на аукціоні з Міхаелем Гальперіним мають підписати договір та він має внести зазначену суму.

0
репостів
0
репостів