Розділ Бізнес

Шепетівка в ТОП-3 міст в області, куди переїздять підприємства

Автор 18 січня 2023, 14:36
Переміщена у Шепетівку підприємство з Києва Переміщена у Шепетівку підприємство з Києва

З початку війни 60 підприємств перемістили свої виробничі потужності на Хмельниччину. Про це повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Найбільше підприємств переїхало до міст Хмельницький, Кам’янець-Подільський та Шепетівка. Релокувалися вони з Харкова, Києва, Запоріжжя, Дніпра, Краматорська та інших міст Донецької та Луганської обласні.

Зокрема ми вже писали, про ТОВ «ТПК« ВСВ-ГРУП», яке у Шепетівці розгортає свою діяльність. Компанія має широкий виробничий асортимент, але серед основного в каталозі вказано сміттєві баки, пластикова тара, техніка та стелажі для складів, стрічкові ПВХ завіси, шлагбауми й паркування, автоматичні ворота.

Загалом по Хмельницькій області, на сьогодні, 76% вже розпочали діяльність на новому місці.

Спеціалізація різна: підприємства швейної промисловості, машинобудування, виробники світлодіодної продукції, електричного устаткування, деталей для автотранспортних засобів, СІП панелей та домокомплектів, гідравлічного обладнання, а також підприємства з продажу та ремонту с/г техніки та обладнання,автокранів та спецтехніки та інші.

0
репостів
0
репостів