Розділ Бізнес

В Шепетівці розгортає діяльність переміщене підприємство з Києва

Автор 01 квітня 2022, 11:26

Вже декілька днів у Шепетівці розгортає свою діяльність ТОВ «ТПК« ВСВ-ГРУП». Компанія має широкий виробничий асортимент, але серед основного в каталозі вказано сміттєві баки, пластикова тара, техніка та стелажі для складів, стрічкові ПВХ завіси, шлагбауми й паркування, автоматичні ворота.

Бойові дії, які охопили схід України змушують підприємства, компанії та установи шукати прихистку у містах, де не ведуться активні бойові дії. Заради полегшення цього процесу, зокрема у Хмельницькій області, створено спеціальні канали комунікації “влада-бізнес” для співпраці сторін, зацікавлених у релокації підприємницької та промислової діяльності. Координують роботу Хмельницька обласна військова адміністрація, Департамент економічного розвитку, Агенція регіонального розвитку Хмельницької області. Моніторинг потреб і пропозицій у Шепетівці здійснює Управління економіки, підприємництва та підтримки інвестицій.

Сьогодні керівник компанії Олександр Антоменюк зустрівся із міським головою Віталієм Бузилем, заступником Віталієм Янушевським та начальником Управління економіки, підприємництва та підтримки інвестицій Олександром Гриньом. В ході розмови окреслили можливості допомоги та підтримки з боку місцевої влади та можливі вектори співпраці. Керівник компанії ТОВ «ТПК« ВСВ-ГРУП» наголосив, що вони перебувають на стадії розгортання потужностей, підготовки до роботи, аналізу ринку, який суттєво змінився, та вивчення нових логістичних ліній у зв’язку із релокацією.\

Шепетівська громада готова приймати евакуйовані підприємства. Для цього ми маємо високий рівень лояльності, готові надавати підтримку. Шепетівка має чудове логістичне розміщення для ведення бізнесу. Тож радо приймемо тих, хто шукає нову локацію, – прокоментував Віталій Бузиль.

Нагадаємо, Уряд запровадив “Програму евакуації підприємств із зони бойових дій”, подати заявку можна за зручною онлайн формою. За даними Федерації роботодавців України, станом на 30 березня, перевезти виробництво із зони бойових дій хочуть понад 900 підприємств.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 05 квітня 2022, 14:54
0
репостів
0
репостів