Розділ Бізнес

Шепетівська РВА попередила про дзвінки псевдоволонтерів

Автор 09 вересня 2022, 14:43

Шепетівська районна військова адміністрація звернула увагу громадян, керівників підприємств та організацій, суб’єктів підприємницької діяльності Шепетівського району, що надійшла інформація від підприємців про те, що до них телефонує невстановлена особа і представляючись посадовою особою Шепетівської районної військової адміністрації, силових структур, представником волонтерської організації просить надати фінансову допомогу на закупівлю військової амуніції та обладнання.

Шепетівська районна військова адміністрація наголошує, що не надсилала жодних листів з проханням допомогти Збройним силам України, начальник районної військової адміністрації не давав жодних вказівок робити дзвінки суб’єктам підприємницької діяльності, посадовим особам місцевого самоврядування щодо фінансової допомоги для ЗСУ, внутрішньо переміщеним особам тощо.

Такі дії є злочинними і кваліфікуються як шахрайство та умисна дискредитація посадових осіб. Для запобігання діяльності шахраїв просимо вас будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію, не піддавайтесь на провокації та ні за яких обставин не перераховуйте кошти для невстановлених осіб.

У разі виявлення фактів шахрайських дій з боку невідомих осіб слід негайно повідомити органи Національної поліції (102).Також про такі випадки просимо повідомити Шепетівську районну військову адміністрацію за телефоном: 03840 4-03-18 або на електрону пошту: zagal@sheprda.gov.ua.

Якщо у вас є бажання допомогти військовим – користуйтесь рахунками для підтримки Збройних сил України, розміщених на офіційних сайтах державних органів, перевірених волонтерських організацій, благодійних фондів.

0
репостів
0
репостів