Чатовка 2017
- Symbioz
- Платиновий учасник
Сам буду.
Для тих хто сумнівається скажу просто, чатовка - це п'янка. Ще жодного разу не було ні образ, ні звинувачень. Чатовка - це просто круто)))
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
- Dentist
- Адміністратор
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Symbioz пише: Пропоную неділя, вечір, Наталі.
Сам буду.
Для тих хто сумнівається скажу просто, чатовка - це п'янка. Ще жодного разу не було ні образ, ні звинувачень. Чатовка - це просто круто)))[/quo
Що ви можете запропонувати для вірян окрім бухаловки???
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
А форумчани не можуть бути депутатами? Гарна нагода познайомитися, випити по чарці, поспілкуватися, памятається ти сам говорив що потрібно знайомитися з депутатими та отримувати інформаціюDentist пише: Особисто я ні, бо чатовка то знайомство або зустріч форумчан, а не зустріч депутатів з громадою.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Якось ви негарно запрошуєте, щось собі там вигадали , що всі заради вас тут. Ви в якій ролі в запрошенні виступаєте, як гість чи в якості організатора??О В Островський пише: Форумчани вже підзабули традицію зустрічатись в оффлайні, гадаю можна спробувати відродити цю звичку. Насправді в приватному режимі ветерани форуму вже бачились неодноразово, але бачу у мене вже з'явилось тут занадто багато нових "фанатів". Що ж, давайте зустрінемось і поговоримо, якщо вам насправді є що сказати і запитати.
Пропоную на ці вихідні, тому що якраз приїде пару іногородніх учасників, місця та час пропонуйте.
Особливо хотів би бачити Ірину, Енікея, Івана, Лібермана, Мирончука, злого вуйка...
Вибачте якщо когось забув, знаю вас більше)
- Dentist
- Адміністратор