На Хмельниччині зросла захворюваність на кір
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Один коментує уважно не прочитавши, що написав попередній коментаторІз всіх захворівших 80% невакциновані, а інших 20?Це з сьогоднішніх новин.
Інший радісно піддакнув.Лікар вище вже констатував факт)
А тепер ще раз уважно прочитайте, що я написав і знайдіть свою помилку.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Людей не закликали не прививатись. В пресі з'явились сюжети про побічні реакції, іноді летальні випадки після вакцинації і люди зробили висновки для себе самі. В тебе діти є взагалі?Dj Os пише: Маніпуляція була тоді, коли людей почали закликати не прививатись. А зараз пожинаємо плоди.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Спеціально для тебе виділю: "Є простий факт - діти, яким зробили щеплення, не хворіють."Старик Хотабыч пише: Самому розумному на нашому сайті "розжую". Ти написав, що вакциновані не хворіють. Я відповів, що зі всіх захворівших 80% невакциновані, отже 20 % захворівших все таки вакциновані. Це були дані з новин. Ферштеєн?
Ага типу не було постів по соц мережам аля "диви шо сталось після вакцинації"Людей не закликали не прививатись. В пресі з'явились сюжети про побічні реакції, іноді летальні випадки після вакцинації і люди зробили висновки для себе самі. В тебе діти є взагалі?
І так, діти у мене є.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Я бачу дехто після свят недобачає. У ЗМІ розмова йшла про доросле населення. А я про кого писав? Ну напруж свої гочки вже нарешті і уважно глянь.Старик Хотабыч пише: Повторю ще раз, непривитих 80%, значить 20% привитих, інформація із змі. Дурня валяєш, чи ще після свят відходиш.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
На жаль, внесення туди данних не стало для лікарів обов'язковим, і більшість з них її або ігнорують або взагалі не знають про її існування.
Через це по оцінкам посадовців та самих виробників вакцин в VAERS попадає тільки 1-2% реальних вакцинних реакцій.
Але навіть цього зазвичай достатньо щоб зрозуміти, що ризики пов'язані з вакцинацією в рази перевищують ризики самого захворювання.
За посиланням по результатам мого пошукового запиту по вакцинам кір-краснуха-свинка та кір-краснуха-свинка-вітрянка VAERS видав за період з 2000 по сьогодні майже 60 тис реакцій. Серед них:
180 трупів
782 перманентно покалічених
21 тис. реанімацій
І мова тут іде про дорогі брендові американські вакцини, а не те, що Супрун з Юнісефом по дісконту в Україну завозять.
www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?...RV&VAX_YEAR_LOW=2000
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор